Een gedeelte van het restaurant

Over ons

Restaurant & Spelerij de Witte Wieven is een landelijk restaurant waar prijs kwaliteit hoog in het vaandel staat. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie met wat lekkers zoals de Zwiepse bolus of een krentewegge, maar ook voor een lekkere lunch, een uitgebreid diner of voor een buffet bent u bij ons aan het juiste adres. Net als voor pannekoeken, echter wel maar tot 18:00 uur. Reserveren is wel gewenst.

Eveneens voor famillie-, bedrijfs-, of vereningingfeestjes kunt u bij ons terecht.

Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken terwijl u lekker ongestoord geniet van een hapje of een drankje. Bij slecht weer hebben ze de mogelijkheid om binnen in onze speelruimte hun energie kwijt te kunnen. Bij mooi weer kunnen ze zich buiten vermaken met de beroemde loopbrug over het water of door in het bos te kijken of er nog heksen rondvliegen. Ook hebben we een overdekte zandbak waar de kinderen heerlijk en droog kunnen spelen.

Verder hebben we verspreid over het terrein een aantal dieren rond lopen. Op dit moment lopen er 2 ezels, 3 geitjes, 3 varkens, en een aantal kippen rondt. Bovendien kunt u in onze konijnenburcht genieten van onze vier pluizige konijntjes met, naar alle waarschijnlijkheid, meer op komst.

Tevens zijn de beroemde Witte Wieven tochten ook weer bij ons te boek.

Wij zien u dan ook graag bij ons langskomen. Dan laten wij u genieten van wat u ook maar wilt.

17ca348211f93df9d40feda2675a401c72e29717

Vertel ons wat je van ons vindt!

Bedankt voor je recensie!

  1. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Foto's

Herman en Rita Blom

We hadden eten besteld en laten bezorgen..heerlijke biefstukken friet kip spareribs aardappeltjes...en keurig op tijd om half 7 bezorgd in ons weekendvakantiehuisje..en heerlijk op temperatuur..echt een aanrader..we houden niet van 2x hetzelfde maar vanavond laten we gewoon weer eten bezorgen doo...

Lees de rest van de recensie →

  • Eten & drinken 10.0
  • Service 10.0
  • Sfeer -
  • Prijs/Kwaliteit 10.0
  • Eindcijfer 10.0
Meer recensies