U kunt een Witte Wieven tocht reserveren bij ons. Wie durft het aan?

Wat houdt het in?

U gaat met een verteller het bos in op het terrein van de Witte Wieven waar de legende verteld wordt. Het is een spannend verhaal waar u zeker later op de avond aan terug denkt wanneer u weer veilig in bed ligt. De tocht duurt ongeveer een uur en wordt pas gelopen als het schemerig begint te worden. Dit kan in winterperiodes al vanaf 19:00/19:30. In de zomermaanden is dit natuurlijk iets later.

De kosten zijn €10,- per persoon inclusief 1 consumptie, die u voor of na de tocht kunt nuttigen. Er moeten minimaal 10 personen aan meedoen. Met minder personen is wel een optie, maar dan is het startbedrag €100,00.

Een tocht is voor maximaal 25 personen komt u boven de 25 personen dan word de groep in tweeën opgesplitst houdt u hierbij wel rekening met een tussentijd van drie kwartier.

Gelieve de tocht minimaal een week van te voren reserveren. Het is alle dagen, uitgezonderd dinsdag, mogelijk een tocht te boeken, mits het beschikbaar is.

Bij activiteiten geven we data aan waar u zich individueel voor kan opgeven.
Daarnaast adviseren wij kinderen pas vanaf 12 jaar mee te laten doen aan de tocht. Ook kunt U dit combineren met een buffet (vanaf 20 personen) of door à la carte te eten.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons via T.blaauw@hotmail.nl of bel gerust naar 0573-745002